NAVŠTÍVTE AJ MOJ DRUHÝ BLOG. JE TU. PLEASE, DIKY.

28. 12. 2007

Marianna prišla o dieťatko

Nebyť najbližších, Marianna by ostala na obrovskú bolesť úplne sama.28.12.2007 15:00 BRATISLAVA - Moderátorku Mariannu Ďurianovú (30), ktorá na Vianoce prišla o bábätko a v stredu sa vrátila z nemocnice, opatruje najbližšia rodina. V ťažkých chvíľach sú pri nej otec Jozef, mama Helena a sestra Darina. Ten, s ktorým dieťatko podľa všetkého čakala - podnikateľ Honzík Novotný (30) - akoby sa do zeme prepadol...
Marianna Ďurianová prežíva najťažšie obdobie v živote. Pre mimomaternicové tehotenstvo prišla v pondelok, presne na Štedrý deň, o svoje dieťatko. Prázdnotu, ktorú teraz pociťuje, jej pomáhajú zvládnuť rodičia a sestra. Odo dňa, keď sa po akútnom operačnom zákroku, pri ktorom išlo o život, v stredu vrátila z gynekológie Sanatória Koch, sa od nej nepohnú ani na krok. Vynášajú smeti, nakupujú, nosia jej jedlo. Ale hlavne - práve oni sú teraz pre zdrvenú krásku najväčšou psychickou oporou.



Jan NovotnýMníchovský podnikateľ sa v zložitej situácii vyjadrovať nechce. Včera poslal do redakcie Nového Času iba strohú esemesku: „Sú určité hranice, ktoré by mal rešpektovať i bulvár. Toto je za tými hranicami.“ Podľa zdroja z nemocnice však počas návštevných hodín svoju expriateľku, ktorá jeho podporu potrebovala, neprišiel pozrieť. A dodnes sa neukázal ani u nej doma, aby rozohnal jej chmúrne myšlienky. Potenciálny otec zaryto mlčí... Pritom ešte nedávno sa rád vyhrieval v Marianninej sláve a ukazoval v jej spoločnosti. Naposledy s ňou prišiel aj na vianočný večierok Markízy. Teraz zmizol...Marianna sa rozhodla svoju bolesť a samotu liečiť prácou. Už dnes si v Záhorskej Bystrici sadne opäť do moderátorského kresla, aby odhlásila dvoje markizácke správy. Viackrát to už v ťažkých chvíľach zvládla.
zdroj

Žiadne komentáre: